lördag 21 december 2013

Nyfikna på paket

När matte kom hem från jobbet häromdagen hade hon ett paket med sig
Vi är ganska säkra på att det är en julklapp till oss för paketet luktar väldigt bekant - det luktar ljuvlig mynta!


 Paketet försvann tyvärr men matte säger att vi får se på julafton vad det är
Är det långt dit? Vi vill ju gärna öppna nu!


Matte och husse är bortbjudna i jul, men vi tyckte ändå att det var dags att fylla på med köttbullar i frysen.I vanlig ordning var Lukas väldigt hjälpsam, och det är tradition att han håller matte sällskap i köket när det ska rullas köttbullar. Det kan ju hända att man får smaka lite köttfärs!


Sniff, sniff! Det luktar så gott!
 

Får jag smaka, matte?


Idag har vi +6 grader och regn hos oss! Vi skulle tycka att det vore trevligt med lite vitt till jul, men det ska tydligen bli en grön jul i år.

5 kommentarer:

 1. Hoppas att det var paket till er! Smakbitar vill man ju gärna ha, tyvärr är det extremt snålt med det hos oss just nu.Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Så spinnande med paketet, förstår att det är svårt att vänta ända till julafton med att sätta klorna i det :-) Vi önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år! <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Nog är det allt bäst att Lukas får provsmaka lite, bara så att vi är säkra på att matte har gjort alldeles rätt med köttfärsen! Hoppas att myntapaketet kommer fram igen om någon dag... kanske matte väntar på att Tomtekatten ska dela ut det. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Vi vill också ha snö, men lär nog bli utan tyvärr. :-(
  Duktig du är Lucas, som "hjälper" till att göra köttbullar. :-) Tazz&Kram

  SvaraRadera