söndag 9 juni 2013

Vi har inte försvunnit

Vi finns här och mår alldeles utmärkt! Matte har haft så mycket annat med träning, körsång och en hel del andra aktiviteter under maj månad så hon har inte haft tid att hjälpa oss med bloggen. Vi förstår att vi har mycket att ta igen då vi inte hunnit hälsa på hos er bloggkompisar heller.

Vi trivs så bra nu när sommaren äntligen har kommit. Vi är ute på altanen från eftermiddag när matte och husse kommer hem till kvällen när det är dags att sova. Vi vill ju också gärna gå ut och tassa i trädgården och här är några telefonbilder från vår promenad i torsdags. Vi passade på att gå ut med matte innan hon skulle åka iväg och sjunga med kören på två nationaldagsfiranden.Hoppas att ni alla mår bra och att ni njuter för fullt av vår underbara årstid!

Tass och kram

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder på er! Vi njuter också av att det är så varmt och skönt ute. Vi är ute från tidig morgon till sen kväll. Ibland får matte inte in oss alla tre. Det händer att någon av oss är ute hela natten. Vi katter älskar att vara ute på natten. Så det får matte stå ut med.

  SvaraRadera
 2. Trevligt att ni tassar! Visst är det härligt att gå ut och känna gräset under tassarna.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att allt är bra med er! Det syns ju också på de fina bilderna :-) Så er matte sjunger också i kör, det gör min med, fast hon har slarvat lite med repetitionerna i vår, så på konserten satt hon i publiken i stället. Om ni tassar in här kan ni läsa om mattes kör och se på bilder från konserten :-)
  http://gunillaofrasse.allas.se/pa-parkett-nar-du-kan-sjunga-gospel-koren-sjong-sig-in-i-vara-hjartan/
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 4. Härligt det ser ut. Tazz&Kram

  SvaraRadera
 5. Glad Miss-Sommar önskar Wikki & Nova!

  SvaraRadera