lördag 4 maj 2013

Piggelin 04:00

De sista veckorna har matte och husse beklagat sig på morgnarna. Varför? Jo, de påstår att vi är jobbiga väldigt tidigt på morgonen. Nu när det är så ljust blir man ju pigg och vad spelar det då för roll att klockan bara är 04:00. Då är vi på vårt bästa bushumör! Vardag som helg. Vi är pratsamma, hoppar gärna i sängen och kör race mellan våningarna. Vi kan då inte förstå varför våra människor klagar. Det är ju bättre att de kommer upp och busar med oss!

Molly myser i solen
När vi har busat av oss och det är dags för matte och husse att åka till jobbet,  ja då börjar vi bli lite trötta och då går vi och lägger oss och sover gott.

Trött Molly


Imorgon ska vi åka till mormor och bo där två nätter. Matte och husse ska visst åka båt till Helsingfors. Oj, så de kommer att sakna oss!

3 kommentarer:

  1. Det är likadant hemma hos oss men vi har drillat husse så vi får både mat och gos! nosbuff

    SvaraRadera
  2. Här är det likadant. Väldans vad det tjatas när vi bara är omtänksamma och väcker våra människor till den absolut bästa tiden på dygnet. Ljust, fågelkvitter - vad kan väl vara mer spännande? Att man senare blir lite trött och vill sova, precis när husse och matte ska till jobbet, är väl inte så mycket att bråka om? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Tja, Vitöra har ungefär samma åsikter som ni coh Matte samma åsikter som er Matte coh Husse. :-)

    SvaraRadera