fredag 1 mars 2013

Influensatider, fy jam

Här hos oss har det inte hänt mycket de senaste två veckorna. Den här bilden kan nog sammanfatta hur matte och husse har sett ut den sista tiden.Båda har legat helt utslagna i den elaka influensan. Vi har varit väldigt fundersamma och iakttagit våra tvåbenta för vi har aldrig sett dem så sjuka förut. Det är ju roligt att ha dem hemma men det blir ju fel när de bara ligger och låter konstigt. Mattes hosta går nog till världshistorien, fy jam så illa hon låtit. Vi har tassat tyst här och tagit hänsyn på samma sätt som vi brukar göra när någon av oss kommit hem från veterinären och varit klen. Gissa om vi har mycket bus att ta igen!  Husse har piggnat till och har nu återgått till jobbet, och matte börjar också se ljuset.

Himlen är blå men det blåser väldigt mycket här. Vi hoppas att vindarna lugnar ner sig så vi kan mysa på altanen i  helgen.

Tass och trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Usch så jobbigt, stackars matte och husse! Man vill ju ha dem hemma men lagom pigga så man får både bus och gos.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Peppar , peppar så har mina 2-benta klarat sig undan influensan och förkylningar.
  Skönt att höra att era 2-benta är på bättringsvägen !!

  SvaraRadera
 3. Stackars matte å husse -inte roligt me influensa... Hoppas de blir friska snart så de är redo för nya bus å lek...
  Ha det å hopas på en vårig helg!!!

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra, att matte och husse börjat bli bättre. Förstår att ni också haft tassarna fulla med att sköta om era människor. Hosta? Jämmer och elände, det brukar bli jordbävning i sängen när matte hostar och är uschlig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Stackars husse och matte, inte kul att bli däckad av influensa. Tur de har er katter som kan ta tass om dem ♥ och skönt att det tassar på rätt håll för dem båda nu!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera