torsdag 4 oktober 2012

Lukas på traktor och kämpen Zeke

Lukas har ju inte bara provsuttit motorcykeln.
 Han har inspekterat husses traktor också.


 Om ni undrar över bristen på blad på träd och häck så togs bilderna förra hösten.
 Än så länge har vi fina färger, tack och lov!
Vi måste också visa er Zeke, en väldigt tapper kämpe. Han vistades tidigare på vårt närmaste katthem. Han fanns där när vi var där på öppet hus, och sedan dess har vi följt honom på katthemmets facebooksida. Han längtade så efter ett alldeles eget hem, och bodde på katthemmet i ett år tills han äntligen fick en egen husse och matte. Efter bara någon månad i det nya hemmet försvann han plötsligt! Efter 12 dygn kom han tillbaka mager och svårt skadad. Idag står det om honom i Dalarnas tidningar. 
När han äntligen hade fått ett eget hem skulle han tillbaka, och som han fick kämpa. Jag tror nog att vi kommer att se mer av honom på Borlänge katthems Facebooksida och kan fortsätta att följa honom där. Nu håller vi tummar och tassar hårt för att fina Zeke återhämtar sig och får ett bra liv på tre ben. Han har haft nog med otur nu, tycker vi.

4 kommentarer:

 1. Åh, så vi lider med Zeke! Det är ett under att han lever och ett fantastiskt bevis på hur starka och modiga våra fina katter är. Så tappert han kämpade! Man orkar knappt tänka på vilken tortyr det måste ha varit för honom att inte kunna komma loss. En riktig dödsfälla! Måtte någon hitta den och så att inte fler fastnar i den.
  Så underbart att Zeke får kärleksfull omvårdnad nu, även om det förstås är väldigt tråkigt att han förlorade sitt ben. Men det klarar du Zeke, du är ju en riktig kämpakatt!
  Kramar och tassklappar
  PS Jättefina bilder på den lille knutten :-)

  SvaraRadera
 2. Vad cool du är Lukas! Stackar Zeke hoppas verklign att det går bra nu.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men vilken kämpe som verkligen överlevde och tog sej hem, helt otroligt bara å hoppas att han återhämtar sej...
  Min Rasmus har nästan ingen päls alls varken sommar eller vinter blir lite avundsjuk på så fin päls :)

  SvaraRadera
 4. Wow duktig kille att köra traktor. hehe Tazz&Kram

  SvaraRadera