lördag 22 september 2012

Mysmorgon och kattsovarväder

Vad det är härligt med helg! Imorse hade vi en riktig mysmorgon med långfrukost och mycket gos. Vi tycker det är så mysigt att hoppa upp på köksbordet och gosa när matte och husse ätit och läst tidningen.
Lukas var väldigt gossjuk och satt först i mattes knä och trampade och spann, och därefter satt han på köksbordet och stångades med matte, och sedan var det dags för kammen. Det är så härligt att få sträcka ut sig på köksbordet och bli kammad. Då njuter vi så! Molly såg att Lukas blev kammad och då hoppade hon upp på en stol och satte sig i kö.
På förmiddagen åkte matte iväg på spinning. Ja, ni hör så konstigt! Vi förstår inte varför man måste åka någonstans för att spinna. Vi gör ju det hela tiden - hemma. De tvåbenta är bra märkliga ibland. Nu börjar det närma sig kväll och det har regnat konstant ända sedan vi kom upp och det är bara 6 grader. Riktigt kattsovarväder med andra ord. Då är det skönt att ligga i matte och husses säng!Hoppas att  ni har en skön lördag, och att ni har bättre väder än vi!

6 kommentarer:

 1. Sovardagar kan vara riktigt mysiga, massor med gos i soffan är inte så tokigt! nosbuff

  SvaraRadera
 2. Er matte borde lära sig spinna av er istället, åka bort för att lära sig låter såå onödigt! *skakar på huvudet* Tvåbeningar är allt bra komplicerade ibland.. Vad hade de gjort utan oss?

  Nosbuffar och Gos <3

  SvaraRadera
 3. så mysigt med gos på köksbordet :) Ja matte får verkligen lära sej spinna så hon kan göra det hemma :))

  SvaraRadera
 4. Sovmorgnar o långfrukostar det är grejer det :)
  Låter ju helknasigt att er matte åker hemifrån för att spinna ??!!

  SvaraRadera
 5. Synd att det har regnat, men långfrukost och kattsovardag är inte fy skam det heller. Hoppas att det blev lite godbitar från frukosten. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Regnig helg här hos oss. Så mycket sovande har det varit.
  Matte har också varit lite extra slö.
  Men myst har vi också gjort.
  SvansKram

  SvaraRadera