lördag 15 september 2012

Lite allt möjligt

Nu har det gått två veckor sedan vi tassade här sist, och vi har inte haft tid att tassa in hos våra  bloggkompisar heller. Ibland har man liksom fullt upp och får ingen tid över, men nu ska vi försöka uppdatera lite. Veckorna går så fort att man inte riktigt hänger med!

Igår fick vi veta att Lukas och matte vann delad 2:a-6:e plats i fototävlingen som Pupstore hade på Facebook!  Det var 25 härliga sommarbilder och vi förstår att det inte var en lätt uppgift att utse vinnarna!
Vi är så glada och vinsten är en Puppiasele! Eftersom Lukas och Molly redan har varsin så är det Asterix tur att få en nu!

Och som om detta inte vore nog...

 Matte var med Djurmagazinets tävling på Facebook också och vann ett presentkort på 300 kr!


  Asterix är så nöjd över vinsten och tänker på hur många goda Royalkulor man får för 300 kr!

 

 Och just det! Vi vann ju två trisslotter i en tävling på Tritons blogg på Djurliv, Dalarnas tidningar också!

Vi vill också jama lite om Djurambulansen som vi blivit medlem i. En  ideell förening med djurvänner som gör en fantastisk insats för både vilda och tama djur dygnet runt. De finns än så länge i Västra Götalands län och Stockholms län men med hjälp av medlemmar och sponsorer är visionen att bli rikstäckande. Som medlem i Djurambulansen betalar man 295 kr/år och får då två fria körningar; antingen akuta eller planerade till sin veterinär. Dessutom kan de erbjuda hembesök när det är dags för ens älskade djur att somna in så de slipper vara rädda hos veterinären när det är dags att tassa vidare.
Gör ett besök på deras hemsida eller Facebooksidan för att läsa mer!

Nu ska vi tassa in hos bloggkompisarna och kolla vad de har för sig!

3 kommentarer:

 1. Så skoj att det har blivit vinster lite här och där. Bilden på Lukas var jättefin; vad kul att den fick en så bra placering i fototävlingen. Djurambulansen låter som en väldigt bra idé. Ska be matte att kika på länken! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Oj, vad mycket "prisande" det blivit. Grattis alla
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 3. Men vilken tur ni har som vinner så mycket bra priser! Men det är ni helt klart värda =)
  Kram

  SvaraRadera