onsdag 8 augusti 2012

Besökare i trädgården

Det är inte bara fåglar och ekorrar som hälsar på oss i trädgården.
Här är grannkatten som gärna hälsar på flera gånger om dagen vid nätet när vi är ute på altanen.
Vi tycker inte alls om honom. Han kan komma hur många gånger som helst på en dag, och fast vi talar om att vi inte tycker om hans besök kommer han ständigt tillbaka. Ibland blir det till och med slagsmål genom nätet och en gång blev Asterix blodig om tassen!

Här sitter han och tittar in genom vårt köksfönster Den här filuren har vi ingenting emot. Han är något taggig men väldigt söt!
Matte vill så gärna mata honom och har ställt fram lite torrisar till honom, men problemet är att vi inte vet om det är kotten eller grannkatterna som äter det. Han är lite blyg av sig så det är svårt att komma nära.

5 kommentarer:

 1. Vilken en enveten grannkatt ni har !
  Kottar är söta säger min matte , jag har aldrig sett nån men om jag gjort det så skulle säkert oxå jag tyckt dom var sööta :)

  SvaraRadera
 2. Grannkatten kanske vill hjälpa er ut från "fängelset" eller åxå är han bara avundsjuk :)och vill flytta in hos er, vi har en katt som går på gården tror inte han har nåt hem... synd om många katter... nån kotte ser vi ibland från balkongen men inte så ofta när vi bor i stan...
  Ha en solig och mysig dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det synd om alla hemlösa missar som lever ett hårt liv i misär med svält och kyla. Ni kanske kan ta hjälp av katthem för att fånga in den, så att den också kan få ett alldeles eget hem?

   Radera
 3. Tycker grannkatten ser lite ledsen ut.
  Han kanske inte har några katt kompisar.
  Eller också är han katt skådis och bra på att
  låtsas se snäll ut.
  Kottar är söta men fasligt vassa och stickiga.
  Går inte att gosa med.
  SvansKram

  SvaraRadera
 4. Usch, vad jobbigt med närgångna främmande missar. :-(
  Säg till Matte att igelkottar är fulla med löss, så på avstånd är stickis bra. Tazz&Kram

  SvaraRadera