söndag 25 mars 2012

Badpojke 2

Lukas blev blöt förra helgen, och igår var det tydligen min tur att bli vårbadad

Ytterst pinsamma bilder, om du frågar mig!

Matte säger att det är såå bra att vi blir av med lite vinterpäls som vi annars skulle få i magen eller som skulle flyga runt överallt i huset, men jag vet inte riktigt om hon övertygat mig *fnyser*

5 kommentarer:

 1. Oj, stackars finis! Jag tycker allt er matte är lite orättvis! Vet inte hon att det finns torrisar som hjälper till så man slipper få hårbollar? Och borstar som trollar bort överflödig päls om hon vill? Hon får allt vara lite försiktig med era fina pälsar tycker då jag. Kunde hon inte väntat tills det blev lite varmt åtminstone? Tröstbuffar

  SvaraRadera
 2. Neej, får man verkligen göra så med sin fina katt? Fast det förstås... pälsbollar är inte skojiga att tas med. Hoppas att ni är varma och torra igen nu. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vi tycker inte att det är så jättehemskt att bada egentligen, och matte blåser oss alltid torra på en gång så vi inte ska frysa, men liite måste man ju få beklaga sig ;)
  Vi är vana att bada sedan vi var små, och det är inte det roligaste som finns men vi accepterar det.

  Borstar som Furminator är inte så lyckat på ragdollpäls, har vi hört, men matte kammar oss ofta med kam. Vi äter speciellt tandfoder, eftersom Molly haft problem med tänderna så torrisar mot hårbollar är inte aktuellt för oss. Men vi tackar för tipsen, Rebellen.

  SvaraRadera
 4. Ni är tuffa som står ut med att bli blöta och blåsta! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. En söt badpojke/Nospuss från oss!

  SvaraRadera