lördag 10 december 2011

6 år med Lukas

Vi har varit hemma sedan förra torsdagen faktiskt, men har inte hunnit komma igång med bloggandet förrän nu. Molly och grabbarna hade som vanligt en toppensemester hos Södra Dalarnas Kattpensionat, men nu är det ganska gott att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst! Vi tvåbenta har haft det underbart i värmen på Gran Canaria. 25 grader och SOL varje dag!

Idag har vi ett litet jubileum. Idag är det hela 6 år sedan matte och husse åkte och hämtade hem en liten Lukas! Tänk så mycket glädje och kärlek vår lille, brune prins har skänkt oss under dessa år! Vi njuter av denne underbare kille varje dag! Puss på dig gubben!


6 kommentarer:

 1. Naw...Sötis Gratti9stass från oss & jamar här mé att...
  Under Inlägget " I ♡ tass" finns det en sak om ni vill /Jam & Kram igen!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Verkligen värt att fira! Välkomna hem, hemma med alla är alltid bäst! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Har den äran att KATTulera !!
  Min matte har oxå varit på rymmen fast hon var "bara" borta i 5 dagar och dit hon åkte var det lika kallt som hemma i Sverige.
  Jag och husse fick stanna hemma o vakta huset.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis och hurrjam i efterskott för Lukas! Hoppas att det blev lite extra gos och mys på fördelsedagen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Hoppas att Lukas hade en fin födelsedag och fick en massa fina presenter. och gottisar. och gos!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Aaw grattis till hela familjen, ett jubileum ska absolut firas! :D Hoppas ni hade en bra semester (både husse&matte och katterna såklart :)!

  SvaraRadera