lördag 9 april 2011

Lördag igen!

Då var det äntligen lördag igen! Vi var väldigt pigga imorse, och Molly försökte starta upp matte och husse klockan 05:05 genom att leka studsboll i sängen. Hon hade jättekul när hon hoppade, men det uppskattades tydligen inte av våra tvåbenta. Himla konstigt, måste vi jama!

Det har blåst jättemycket de senaste dagarna, och det har verkligen gått fort med snön här. I torsdags blåste det så mycket att vi blev utan ström ett tag. Nu har vi bara lite snö kvar så snart är det dags att koppla matte för promenader igen! Som vi har väntat!

Är det dags snart, matte?

Jag sitter här och väntar på dig!

7 kommentarer:

 1. Sööötis,Lukas...
  ♥-e Tass Tass från oss i Vår ☼

  SvaraRadera
 2. Visst är de sega på morgonen när det är helg? Förstår inte detta. Vad härligt att ni snart kan komma ut, det är så skönt! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ja nu är snart snön borta så det måste väl ändå vara dags.
  Våra snöhögar krymper snabbt nu så snart ska vi också gå ut med matte.

  SvaraRadera
 4. Så dina 2-benta uppskattar inte heller när man leker studsboll i sängen ??!!

  SvaraRadera
 5. Tvåbeningar måste vara ett morgontrött släkte utan sinne för humor? Studsande katt i sängen vid femtiden låter som ett underbart sätt att vakna på. :) Bra att ni tar på er att rasta matte i koppel. Skönt att sniffa uteluften igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Min matte behöver också ett rejält tasstag för att komma upp ur sängen. Tack för studstipset, det ska jag testa omtassande!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Ja, klockan 05 är inte riktigt morgon nej.
  Inte här heller hälsar Ligans Matte.

  SvaraRadera