fredag 1 april 2011

Livet är orättvist

En av våra äldsta bloggkompisar, härliga maine coonkillen Zeke, har somnat in. Vi har följt honom i flera år, först genom ett kattforum och sedan genom bloggen Tre katter. Våra tankar går till matte, husse och kattkompisarna Texas och Hajen.

En annan misse som vi också följt länge är Rippe vars matte gick bort i tisdags, endast 33 år gammal. Livet är hårt och orättvist! Hur kan sådant få hända?

Sov gott Linda och Zeke

//Karin, Asterix, Lukas & Molly

8 kommentarer:

 1. Ja livet är orättvist. :(

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Såå fruktansvärt :(
  Gråter & ♥ värker..

  /Jam Kram

  SvaraRadera
 3. Så oerhört tråkigt. Att få somna in efter ett långt, lyckligt liv är en sak, men varför förunnas en del så kort tid hos oss? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Det är så ledsamt.. :( Matte grät en skvätt när hon hörde om Zeke, att sådant kan hända helt utan förvarning, och så snabbt. Vi hoppas att vi och alla våra bloggisar får hålla oss friska så länge det bara går! Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vi säger alltid - varför kan inte alla bara få leva och ha det mysigt i evighet? Förstår inte att naturen inrättat det hela på ett så sorgligt sätt.
  Våra tankar går till Zekes och Rippes mattes familjer.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 6. Vi saknar "mjau" och vår matte saknar ord inför detta tragiska. Matte sitter och blinkar bort tårarna, och hon ser knappt vad hon skriver. Vi önskar ju alltid att våra bloggvänner får finnas kvar i evighet och ha det bra, men det är inte på det sättet, tyvärr.
  Nosegosepussar ♥

  SvaraRadera
 7. Att livet kan vara så fruktansvärt hemskt ibland. Det är verkligen en påminnelse om att ta vara på det man har och var rädd om det.

  Sen ska ju matte ibland vara så trög, det var ju inte spotify vi menade utan Halebop! :P

  /Nosgos

  SvaraRadera