söndag 17 april 2011

Härliga vår!

Åh, vilken härlig helg vi har haft! Mycket sol och värme! Igår var farmor och plastfarfar här, och idag har vi myst mycket på altanen och varit ute på promenad. Vi har spanat på en mus som sprang i häcken, och så flög det in en fjäderkotlett genom nätet! Gissa om den fick bråttom när den såg att Asterix låg i soffan. Matte såg genom köksfönstret att den vände snabbt och flög ut igen, och Asterix blev naturligtvis besviken. Matte har varit på musjakt. Hon hittade åtta stycken skrammelråttor och en boll under ett skåp! Asterix blev så lycklig när hans älskade möss kom fram igen.

Som ni kanske ser så har bara Lukas och Molly varit ute idag. Eftersom matte brukar gå med oss en i taget, och då närmare en timme så tar det ju ett tag, och när Mollys promenad var slut så var husse hungrig och vill ha mat, och efter maten skulle matte och husse ut och åka motorcykel. Vi kan ju tycka att det vore enklare om våra tvåbenta kunde äta några RC-kulor liksom vi, men de är så väldigt kräsna. Vi har tydligen inte riktigt samma smak när det gäller mat. Hur som helst så har Asterix sin promenad innestående till en dag nästa vecka, och matte brukar ju inte svika löften.

Tänk att all snö försvann till slut! Vi som hade såå mycket!


Mjau, jag är skogens kung!Molly myser bland kottarna

Hmmm, jag blev tydligen utan promenad idag!

Okej då, matte! Vi kan gå en annan dag. Jag är inte långsint!

Molly blev helt slut och gick genast och lade sig efter promenaden

Trött kille som intagit holken

8 kommentarer:

 1. Vad skönt! Vilka fina bilder på er! Visst är det härligt att känna gräs och annat grönt under tassarna. Är det bara matte som går på promenad med er? Vi brukar oftast få ut både husse och matte. Det är roligast att vara ute tillsammans men om det inte går är det ok att gå ut en och en. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken spännande skogsbacke ni har att undersöka! Stora stenblock att spana från, gräs att mumsa på och granar att krypa in under... I det här härliga vädret kan man ju vara ute minst en kattiljon minuter. Asterix fick kanske läsa doftnyheterna från era pälsar? Och han har ju sin prommis att se fram emot. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Dui & Deco - Oftast är det matte som går med oss. Om matte och husse går samtidigt med varsin misse så blir det en som får vänta. Det tycker inte matte är så värst kul och inte den misse som får vänta. Vi vill heller inte gå två missar på en tvåbent. Det blir krångligt med kopplen om vi går åt olika håll. Det är ju lättare om man är två missar som ni!

  Tass

  SvaraRadera
 4. Mjau så skönt det ser ut för er när ni är ute och tassar runt. Lyckos er som kan gå ut så, kurr kurr.

  Blir det kattfint väder imorgon, ja, då ska jag få fart på min matte, Jag får tyvärr gå in för lite våld, Jag spetsar ut klorna och sen ska jag dra med klorna efter hennes vader. Mjamen, absolut inte riva sönder henne. Så stygg vill jag inte vara.

  Är det något speciellt som vi katter bör veta Finns det något vi ska var extra försiktigt med ätande ute. Det blir ju risker att man kan bli morrsjuk-

  Mjamen hoppsan så trött jag blev nu, Ha en god natt, Söta Drömmar, NosPuss! ;)

  SvaraRadera
 5. Asterix får nog komma ut en annan dag. Jättefina bilder på er. Förstår att ni är helt slut efter att ha varit ute i stora världen. Så mycket dofter och spännande saker. Det tröttar.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Vilka mysiga promenadbilder. Det är så skönt när solen tittar fram igen efter en lång vinter.

  SvaraRadera
 7. Wiiiiiiiiiiiiiii...Helt ljuvliga Foto /NosPûssar från oss i ☼

  SvaraRadera
 8. Ingen dålig promenix ni varit ute på !
  Stackars Asterix som inte fick fölla med :(
  Förstår inte heller varför det ska behöva ta sån faslig tid att ordna mat till dom 2-benta ??!!

  SvaraRadera