söndag 20 mars 2011

Solig helg

Vilket härligt väder vi har haft! Solen har lyst från en klarblå himmel hela helgen och vi har verkligen vårkänslor! Det bara spritter i våra tassar och ben och vi blir alldeles fnattiga tidigt på morgonen. Alldeles för tidigt enligt matte och husse. De är inte alls så roade över att vi sätter igång kring fyrasnåret. Molly brukar starta med att hoppa runt i sängen, och när hon hoppat sig nöjd brukar Lukas hålla en lång konsert. Konstigt att det inte uppskattas! Vi vill ju tala om att det börjar ljusna och att man ska upp då! Då duger det inte att ligga i sängen, tycker vi!

Matte har gått igenom lådor och skåp och rensat, och husse har lagt golv i hallen, och vi har varit ute på altanen mycket. Det har varit så pass varmt att vi har kunnat ha altandörren öppen på glänt och det var bra för husse ville ha öppet för han blev varm när han jobbade i hallen. Vi har legat och myst i solen och haft det så skönt. Vi har också hunnit med en hel del bus och gos också förstås.

Lite bilder från idag när vi myser


9 kommentarer:

 1. Visst är det riktigt härligt med sol och värme och en altan som man kan njuta av! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder från altanen. Sol och spännande vårluft, kan det bli bättre? Vi förstår inte heller varför våra människor envisas med att vilja ligga kvar i sängen så länge på morgonen. Märker de inte att det är vår?! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni har haft det idag!!! Vi skall köpa altanfrön och så en altan vi också.

  Vad är det för fel att vakna klockan 4 på morgonen?? En himla bra tid tycker vi!
  nosgos, buff och en hel massa gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Mjaaaaaaaaaa,såå mysigt & visst har ☼ vart ljuvlig/Jam Kram & NosePûssar från oss

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint ni ser ut att ha det :D Vi önskar att vi också hade en uteplats. Men nu när vi är på semester hos morrfar har vi i alla fall ett gott uterum att vara i :)

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga vårbilder. Det ser så mysigt ut där i solen på altanen.

  SvaraRadera
 7. Jaaa, en hiss vore verkligen något. ^^ Smart! Vad mysigt det ser ut förresten på era bilder, att kunna sitta ute sådär. :P / Santo

  SvaraRadera
 8. Jamarns vad ni har varit aktiva! Och jamarns så mysigt ni har haft det! Och jamarns en gång till, så stiliga ni blir på bild!
  Matte och jag är också så glada att våren äntligen har vunnit över snön!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ni är bara sååå snyggast.
  Tazz och Kram

  SvaraRadera