söndag 6 mars 2011

Skön helg

En riktig skön helg har vi haft med mycket sol och mys på altanen. Vi har varit ute många timmar både lördag och söndag. Nu börjar det kännas att det trots allt kommer att bli vår så småningom.

Härligt att ligga och njuta i solen

Idag kom en liten filur på besök! Det var korren som ville hälsa på!

Vi har också hunnit med lite pälsvård och tassikyr. Vi fäller förskräckligt mycket päls just nu, enligt matte och husse och då måste vi kammas ofta. Tyvärr måste vi också stå ut med att snabeldraken kommer fram oftare under vårfällningen.

När Mollys klor var klippta provade matte lite försiktigt att borsta Mollys tänder. Vi började med gasbinda, som vi fått tips om, för att försöka vänja Molly med att det grejas i hennes mun innan det är dags för tandborsten. Det gick rätt hyfsat men Molly hade såklart åsikter, och ganska bestämda sådana. Naturligtvis har vi hunnit med mycket gos och bus under helgen också, och så har vi tränat på att sitta fint och ge tassen.
Det är tur att veckorna går fort för vi längtar redan till nästa helg!

5 kommentarer:

 1. Vad skönt det såg ut på altanen. Kul med korre, våran var det länge sedan vi såg, hoppas att han kommer tillbaka snart. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Söt korre som hälsade på. Det såg ljuvligt ut att ligga på de mjuka dynorna i solen! *spinner* Skönt att Molly tog det (relativt) lugnt med tandfixeriet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Åååååå,va' härligt ♥...
  / Jam Kram & NoseGos från oss

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att ni har en altan att mysa på när ni har sååå mycket snö kvar !!!
  Här har det oxå varit pälsvård på schemat :)

  SvaraRadera
 5. hihi BIlden är ju för söööööt.
  En kudde en katt.

  SvaraRadera