måndag 14 februari 2011

Tassen upp

Hej! Jag räcker upp tassen och anmäler att vi är hemma!

Vi har haft en bra helg hos mormor i stan. Det är lite annorlunda än hemma eftersom det är mer människor, trafik och rörelse utanför fönstren där än det är här hos oss. Här ser vi mest pippisar, ekorrar och rådjur när vi tittar ut. Vi har såklart busat och gosat, och på lördagen fick mormor besök av två trevliga damer som tyckte att vi var väldigt tjusiga.

Nu är det i alla fall skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst! Matte och husse har bott på Scandic i Örebro och kom hem med mycket nytt. Matte säger att man måste köpa lite nytt och fräscht när man har renoverat, och vi har haft mycket att nosa på och utforska.

Idag är det alla hjärtans dag och vi tänker lite extra på Mio, som blev en kattängel alldeles för tidigt, och som skulle ha fyllt 4 år idag.


6 kommentarer:

 1. Så skönt att vara hemma igen.Vår mormor är ett bra alternativ när man måste resa bort och det verkar som er är dt också. Spännande med nya saker. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi har också en mormor, som driver ett fantastiskt katthotell :-) Låter som en spännande helg för både er och tvåbeningarna.
  Ha en fin Alla hjärtans kväll med minnet av Mio.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Kattänglar har en alldeles speciell plats i våra hjärtan, och det gäller förstås på alla hjärtans dag också! Ni verkar ha haft det toppen hos mormor, och vilka trevliga bekanta hon har. Tjusiga missar är ju just precis vad ni är. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Tazz tillbaka och vi sänder även vi en tanke. :-(

  SvaraRadera
 5. Tass Tass pårej & ♥-ligt jamarns välkommen hem igen / Jam & Kram från oss!!

  SvaraRadera
 6. Miaow , miaow !
  Vet inte riktigt hur jag hamnade här , men ni har det ju trevligt här ser jag :)
  Vilket tjusigt nytt kök ni har fått att tassa runt i :)
  Här är det oxå en mormor + morfar som passar mig om mina 2-benta ska åka bort.

  SvaraRadera