söndag 27 februari 2011

Snart slut på februari

Vi har knappt hämtat oss från incidenten med fisken och vi tackar så mycket för all respons vi har fått! ;-) Tyvärr var det faktiskt så illa att matte och husse åt all fisk utan att bjuda oss!

Idag har vi hjälpt matte att sopa undan snö från altanen - igen! Vi hoppas att det var för sista gången, och att våren kan ge sig till känna snart. I lördags regnade det här och det är i alla fall bättre än att det snöar tycker vi.

Skönt att bli av med snön så jag kan sitta på hyllan igen


Här har du fuskat, matte!

Det är fortfarande jättemycket snö på andra sidan nätet, suck

Idag hände också något roligt! Vi har inte fått vara i ett av rummen på nedervåningen eftersom husse har haft detta som verkstad/förråd (eller vad man nu ska kalla det) under renoveringen. Idag har han och matte röjt undan så pass att vi kan vara där igen. Hurra, så glada vi blev när vi fick hoppa upp i vårt klösträd!

Nu är det bara en dag kvar i februari, och det är dags för mars månad. Då borde det inte vara så jättemånga veckor med vinter kvar! Vi som längtat efter våren så länge!

4 kommentarer:

 1. Vilken jättehärlig klätterställning ni har! Förstår att ni har saknat den medan husse lagt beslag på rummet. Vi vill också ha vår. Hoppas att det hjälper att sopa undan snön. I alla fall är det behagligare för tassarna på altanen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Mjauuuuuuu,va ni tassar duktigt...
  Waooo,vilken imponerande Klätterställning ni har We ♡ ..........

  /Jam Kram & NosePûssar från oss!!

  SvaraRadera
 3. Matte är sur på mig för att jag inte klättrar i mitt fina klösträd. Men nu när hon ser er lyxvariant måste hon ju förstå varför...
  Hon håller för övrigt på att förgås av längtan efter de gamla hederliga, milda slaskvintrarna vi brukade ha här i Skåne :-)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt klösträd ni har.
  Vi tycker också att det är alldeles för mycket snö kvar. Nu är det verkligen dags för vår.

  SvaraRadera