tisdag 1 februari 2011

Molly pigg och glad igen

Molly och matte vill tacka för era fina hälsningar. Molly har nu ätit sin antibiotikakur för munnen och är pigg igen. Hon verkar inte ha ont längre och kan nu äta torrfoder. Hon är sig lik, busar och pratar. Matte ska prata med veterinären imorgon och utvärdera hur det gått efter tandingreppet och diskutera hur vi ska gå tillväga framöver. Vi antar att det börjar bli dags för den svåra uppgiften med tandborsten.

Vi sänder idag våra varmaste tankar till våra bloggvänner Gunilla & Frasse som har det kämpigt just nu. Vi hoppas innerligt att Frasse får bli frisk och kry igen!

Vi har upptäckt att vi och Frasse har samma kartong hemma. Frasse ser ut att trivas lika bra i den som Molly gör.

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att Molly verkar må bra och kan äta igen!Vi vill gärna veta mer om tandborstningen när det är dags för det.Kattonger är bra grejer det! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vad bra att Mollys mun verkar ha läkt ordentligt. Torrisar är ju lite knapriga, så det måste vara ett tecken på att det inte gör ont. Håller med Dui och Deco, berätta gärna mer om tandborstningen sedan. Undrar om de säljer bara kartongen? Det verkar vara en alldeles lagom storlek på den! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Mjauuu,så skönt att Molly mår bra igen & såå söt hon är i sin lilla KaTTong ♥.....

  // Jam & Kram från oss i ☼

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att Molly är kry igen.

  SvaraRadera
 5. Härligt att hon är frisk.
  Kram

  SvaraRadera