torsdag 10 februari 2011

Lukas i sytagen

Under helgen som var hade vi mormor och symaskinen på besök. Det skulle sys gardiner till vårt nya kök och vi har ingen symaskin här hemma. Jag tyckte att matte och mormor såg ut att behöva en hjälpande tass och erbjöd genast min hjälp.

Hmm, ja det blir nog bra det här!Vänta lite, det skrynklar sig här

Ha, jag fick tag i tråden!

Funkar som tandtråd! Det kanske är bra för andedräkten!

Nu är det snart helg igen, och då ska vi åka till mormor i stan och bo där. Matte och husse säger att de ska åka bort och bo på hotell två nätter. Vi tycker det är lite konstigt att de vill åka ifrån oss, men de kanske behöver lite semester de också efter köksrenoveringen.

Tass så länge, vi hörs när vi kommit hem igen!

//Lukas

5 kommentarer:

 1. Gissa om matte och husse kan skatta sig lyckliga som har så talangfulla kissar hemma. De får ju hjälp med allt från köksrenovering till gardinsömnad. Bra att du låg på tyget, annars hade det säkert bara glidit iväg ned på golvet. Vi förstår att gardinerna blir något alldeles extra när de blir klara. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du hjälper till, vi vet ju alla att det bara blir fel när våra människor ska göra saker själva. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. *Mjauuthihihii* Sååå duktig skräddare du är,Lukas & såååååååå oerhört vacker,skulle gärna vilja ha hjälp mé sömnad ;)

  // Jam Kram & NosePûssar från oss i snöyran!!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är Lukas. Det är tur att ni katter hjälper till så mycket annars skulle det säkert ta mycket längre tid :-)

  SvaraRadera
 5. Alla vet ju att tvåbeningarna inte klarar någonting utan vår hjälp.. Men nu när du var behjälplig måste det ha blivit väldigt fint! :)

  SvaraRadera