tisdag 14 december 2010

Vi är hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en toppenvecka på pensionatet! Vi har blivit ordentligt ompysslade och det har varit riktigt skönt med lite lugn och ro nu när det är så rörigt hemma.

När det var dags att packa vår väska i söndags var Asterix inte sen att packa ner sig själv!

Vadå åka transportbur? Jag ska åka väska ser ni väl!

Eva har berättat för matte och husse att vi var väldigt bestämda och tyckte att VI skulle bli betjänade först av alla inneboende katter varje morgon. Då gäller det att noggrant visa vad som gäller med envisa blickar!

Hallå, kom in till oss först!!

Foto: Södra Dalarnas Kattpensionat

Pensionatet har ju också en spaavdelning där både inneboende och icke inneboende katter kan beställa bad. Vi hoppade över badet men Asterix ville gärna ligga på trimbordet.

Foto: Södra Dalarnas Kattpensionat

Molly myser i fåtöljen

Foto: Södra Dalarnas Kattpensionat

Lukas trivs på bra på hyllan

Foto: Södra Dalarnas Kattpensionat

Asterix trivdes jättebra i sängen vi hade i vårt rum

Foto: Södra Dalarnas Kattpensionat

Här hemma har det hänt lite saker under veckan. Husse har grejat mycket med köksbyggandet, och har faktiskt kommit lite längre än denna bild visar

Denna mackapär har flyttat in i vårt vardagsrum, och än så länge har vi inte riktigt förstått nyttan med den, men fryslorten matte är väldigt nöjd! Lite läskig är den allt då den sprakar och knäpper lite ibland när man minst anar, men matte säger att vi kommer att vänja oss med dessa ljud.

Tack Eva och Per för en toppenvecka! Ni tar så fint hand om oss, och ger oss mycket kärlek och bus! Vi är det bästa matte och husse har, och det betyder så mycket för dem att de kan känna 100%-ig trygghet när de lämnar oss!

//Molly, Lukas & Asterix

6 kommentarer:

 1. Jamarn's vilket Lyxpensionat ni tassZZzzz på....
  Härligt :)

  ♥-ligt Välkommen hem,vännen /Jam Kram & NosePûssar till er sötisar.............

  SvaraRadera
 2. Så fina ni är! Ni blir väldigt bra på bild allihopa. Och vilket coolt ställe det där pensionatet verkar vara. Synd att det bara är katter som kan tassa in, matte skulle gärna boka några dagars ompyssling :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Vi hör ju att ni har haft det jättebra på er semester! Fast lite spännande är det nog att komma hem och utforska alla förändringar? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni är hemma igen. Vi har saknat er. Ni ser ut att ha haft det toppen. Matte och husse ser ut att ha legat i ordentligt när ni har varit borta. Tror ni kommer att gilla den där svarta saken. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Så glada vi blir när vi läser att ni saknat oss!
  Vi har haft det riktigt bra på semestern, men det är skönt att vara hemma igen även om vi skulle önska att det vore lite mer ordning här.

  Gunilla och Frasse: Tack så mycket för komplimangerna! Roligt att ni hittat hit till oss! Några dagars ompyssling för tvåbenta vore inte så dumt! :-)

  Tass & Kram på er alla!

  SvaraRadera
 6. Men alltså, hallå liksom.
  Klart ni skulle bli betjänade först ?!
  Hur tänkte dom där om INTE liksom ?!
  HM...............

  SvaraRadera