fredag 15 oktober 2010

Molly är bestämd

Det blev inget urinprov då Molly bestämt att hon inte skulle gå på lådan. Vi gav upp när hon nästan hållit sig i två dygn. Jag har pratat med veterinären och kommit överens om en ny plan för att gå vidare i utredningen. Eftersom Molly har blivit bättre på kortison så kan det vara så att hon har någon form av allergi trots att proverna inte visade något. Vi vill ändå kolla urinen för säkerhets skull. Molly har även tandsten som bör åtgärdas och vi har nu bestämt att vi ska vänta med urinprov och ta det i samband med besök hos tandveterinären. Veterinären tyckte att vi kunde vänta med detta tills efter jul så att vi slipper bråka mer med pluttan just nu när hon har varit så påpassad ändå.

Vi ska fortsätta med allergimaten ett tag till innan vi ska börja med vanlig mat igen. Det är liite jobbigt för gänget sitter i köket flera gånger om dagen och skriker efter något gott. De har ju inte fått vare sig blötmat eller godis på två månader nu. Grabbarna får leva på samma diet så det blir rättvist så att Molly inte ska bli ledsen. För en stund sedan satt jag och åt kycklinggrillspett. Det var lite svårt då jag hade två lurviga grabbar som nästan satt i maten. Det luktade ju såå gott! Lukas snodde ett tomt spett som han drog iväg med, och när jag tagit tillbaka det smakade han på tzatsikin! Han konstaterade rätt snabbt att det inte var någon höjdare!

Tack alla vänner för era fina kommentarer i föregående inlägg!

Ha en trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Hoppas det blir bra med dig Molly!

  SvaraRadera
 2. Men så jobbigt ni har det. Hoppas det löser sig och att Molly snart blir helt bra igen.

  SvaraRadera
 3. Håller tassarna för dig Molly /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 4. Pluttan då.
  OCh stackars dom andra.
  Hoppas hoppas att det snart ger resultat.

  SvaraRadera
 5. Men Mollytjejen, hoppas att vettisen kommer framtill vad det är. Det låter ju jättebesvärligt. Skönt i alla fall att vettisen var klok och sköt upp undersökningen ett tag. Kurr och burr.

  SvaraRadera