söndag 11 april 2010

Sol och bad

Idag har vi haft en underbar och solig dag på altanen
Fåglarna sjöng så fint och det var riktigt varmt! Dagen började dock inte så trevligt för min del. Jag fick en släng av magsjuka och fick börja med ett bad 07:30 på en söndag morgon! Det var inte så roligt.

Kände mig lite eländig och klen och rumpan blev så blöt!

Matte tog fram den där hemska blåsmaskinen så jag blev i alla fall torr innan vi fick gå ut


Hoppas ni också haft en lika fin dag i solen!

//Lukas


Vi skickar våra varmaste tankar till Tillemoras som idag förlorade sin Atlas, och till Mimitos som förlorade sin lilla Alma i torsdags


6 kommentarer:

 1. Stackare! Det är trist att vara dålig i magen och inte kul att bli blöt heller..Tur att dagen blev bättre sedan. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det har verkligen varit härligt väder idag. Bada låter inte så kul tycker vi, men ibland måste man om pälsen blir nedsmutsad. Tur att magsjukan gick över så att det gick att njuta av solskenet utomhus. Hoppas er besökare inte kom och störde medan ni myste ute.

  Så jättetråkigt att höra att två av era vänner gått över Regnbågsbron. Matte säger, att vem som helst som är kattmänniska förstår hur hemskt det måste kännas.

  Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Usch då va tråkigt att bli dålig i magen :( min lilla Eddie lyckas också med det där fast det brukar vara vanligt bajs som fastnar. Oftast händer det sådär 7 på morgonen när man skall till jobbet.

  Dina katter är jättesöta :) har själv 2 Ragdoll pojkar hemma :)

  SvaraRadera
 4. ☼-liga Jam & Kramar från Oss!!!

  SvaraRadera
 5. Kattfamiljen - roligt att ni hittat hit! Tassade in hos er och gjorde marknadsundersökningen. Fina kissar ni har! :-)

  Tass & kram på er Dui & Deco, Stationskatterna och Annmi! :-)

  SvaraRadera
 6. Stackars dig.
  Ligan skickar en stor Kram och Många Tassar

  SvaraRadera