lördag 10 april 2010

Osämja

Den röde killen kommer hit flera gånger om dagen och hälsar på oss

Asterix börjar tröttna på hans besök och i förrgår blev det slagsmål - genom nätet! Båda killarna skrek och slängde sig mot nätet så det blev stora bulor.

Asterix blir så bekymrad och orolig. Han sitter som en hök och spanar i köksfönstret
för att se om den röde i närheten. I början var det "bara" livliga diskussioner, men nu verkar han tappat tålamodet ordentligt.

Vi funderar om vi måste vara lite "elaka" och spruta vatten på den röde katten så han håller sig härifrån, eftersom Asterix blir så uppjagad. Får vänta tills det blir lite varmare i så fall. Känns såklart inte roligt för vi har ju ingenting emot honom, men vet inte vad vi ska göra annars.

Någon som har andra tips på hur man kan få ihärdiga besökare att avlägsna sig?

7 kommentarer:

 1. *Hmm grr* För dessa inkräktande tassar...
  Jam & Kram på er från Oss!!!

  SvaraRadera
 2. En sån buse som kommer och ställer till osämja.

  Vi hade också "kattslagsmål" när en grannkatt varit för närgången. Zizze fick tag i den genom staketet och katten skrek i högan sky men slet sig loss och flydde. Sedan dess har den hållit sig på behörigt asvtånd.

  SvaraRadera
 3. Förstår att Asterix inte kan koppla av när han är orolig för sitt område. Då blir det lätt ständig övervakning från olika fönster. Trist när det blir gruff av grannbesök. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Du har blivit antagen till Fotokull.
  Spelreglerna är att man går in på sin första fotomapp och väljer den tionde bilden.
  Man publicerar fotot i sin blogg med bakgrundshistorien.
  Sedan måste man välja ytterligare 4-5 bloggare som ska leka fotokull (inte mig). Sedan ska man skriva detta meddelande till dom man fotokullar.


  Du blev dubbelkullad! Får väl hoppas att du lagt in nya foton :)

  SvaraRadera
 5. Hej på er!

  Jag gissar att den röde katten är fertil? Om han är det försök att sätta på honom ett halsband med ett meddelande att de ska kontakta er. Så kan ni berätta för ägarna att man bör ha sina lösgående katter kastrerade ( om den nu inte redan är det dvs.) Kanske någon av era grannar vet vems katten är?
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hej Eva!

  Är inte säker på huruvida han är fertil eller ej, och vet inte riktigt var på gatan han hör hemma. Har sett honom vid flera av husen, så han verkar ha ett ganska så stort revir. Får försöka titta hur han ser ut i rumpan! ;-)

  SvaraRadera
 7. Uschdå, inte roligt när det blir sådär.
  :-(

  SvaraRadera