tisdag 4 augusti 2009

Matte har shoppat...


...en tuff sele till Asterix
...och en söt sele med båttema till Lukas

Från Puppia

Så fina grabbarna kommer att bli! Lika fina som Molly är i sin rosa Puppia! :-)

6 kommentarer:

 1. Åh så söta.
  Den med båttema var ju urgullig och militärstuket gillar jag. *ler*

  SvaraRadera
 2. Jättefina selar, gilalde också den med båttema mkt!

  Får jag fråga hur rymnnigssäkra de är? Speciellt om kissen är backningsbenägen stundtals ;P

  Jag har selar från Gustav & Evita just nu men de kan tyvärr backa ur dem om de vill så de känns inte 100% pålitliga så fudnerar lite på någon annan variant. Har fudnerat på Puppia men visst är det bara ett ställe man kan spänna åt den?

  SvaraRadera
 3. Sandra - Jag tycker Puppiaselen är himla smidig, mjuk, följsam och lätt att sätta på och ta av. Det stämmer att man bara kan spänna åt den på ett ställe. Jag har tyckt att den varit rätt säker vid vanliga promenader men idag lyckades Molly trassla in sig i en vinbärsbuske och plötsligt var hon utan sele! Så helt 100%-igt pålitlig är den nog tyvärr inte. Jag är nog dock tveksam till att någon sele egentligen är rymningssäker till 100%. Med styrka och envishet kan missarna nog ta sig lös ur de flesta selar. MEN jag kan tillägga att jag hade provat selen på grabbarna för att veta vilken storlek jag skulle beställa åt dem, och att jag slarvat och inte spänt åt den ordentligt igen när jag satte på Molly den. Så det kan ju hända att selen skulle ha klarat slitningen om den suttit mer spänt.

  SvaraRadera
 4. Åhh vilka fina selar pojkarna har fått!
  Är också sugen på Puppia selar, dom verkar väldigt bra och är ju så fina :)

  SvaraRadera
 5. Båt-selen till Lucas var ju klockren!!! :) :)
  Synd att de där selarna är för små för oss! (Har för oss det iallafall)

  Tassen
  //Tre katter

  SvaraRadera
 6. Selarna har kommit och Lukas passade bra, men med Asterix sele blev det fiasko. Beställde medium till honom eftersom han är så stor och small blir alldeles för litet. Dessvärre skillde det väldigt mycket i halsvidden på s och m och därför blev Asterix sele för vid i halsen. Runt bröstet var det inga problem då det går att justera med remmen. Får skicka tillbaka hans sele. Han kan lätt dra sig ur denna och den risken vill vi ju inte ta. Synd, eftersom han inte får plats i small. Men säkerhet går ju före det estetiska! ;-)

  SvaraRadera